social

+31(0)183-504909

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
slidersmal
rolbekleding-bkm
Rubberlined roller with diamond profile BKM Linings slide 2061_001
Amac spiraal rollen BKM Linings bv slide
Slidetekst

BKM Linings bv, expert in rubber bekledingen​.

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
ROLBEKLEDING

ROLBEKLEDING

Rollen van verschillende afmetingen en uitvoeringen kunnen vakkundig worden voorzien van een rubberbekleding. Op basis van de toepassing wordt in overleg met de opdrachtgever het best passende rubber compound (Qua hardheid en samenstelling) bepaald om een zo lang mogelijke levensduur te bewerkstelligen. Rollen kunnen nauwkeurig worden afgedraaid, geslepen en indien gewenst voorzien worden van een een profiel. BKM Linings bv berubberd rollen voor de agrarische sector (loofrollen, axiaalrollen, looprollen, pelrollen), transportbanden industrie (aandrijfrollen, keerrollen, looprollen), voedingsmiddelenindustrie (rollen met rubberbekleding volgens FDA eisen) en de offshore industrie (looprollen, diabolorollen, keerrollen, kabelrollen).

HERBERUBBEREN

Niet alleen nieuwe rollen maar ook gebruikte rollen kunnen door BKM Linings b.v. voorzien worden van een nieuwe rubberlaag. De versleten rubber wordt eerst van de rol verwijderd. Het staal wordt schoongestraald en een nieuwe laag rubber in de gewenste dikte en kwaliteit wordt weer op de gebruikte stalen rol gevulcaniseerd. Hiermee worden de kosten van de aanschaf van een geheel nieuwe rol bespaard voor onze opdrachtgevers.

RUBBERBEKLEDING FDA

Naast de veel toegepaste zwarte rubber rolbekledingen worden ook tal van rollen bekleed met niet roethoudende rubberkwaliteiten. Veelal gaat het hier om rollen die gebruikt worden in de voedingsmiddelen industrie, waarbij een niet afgevende rubberkwaliteit met een samenstelling goedgekeurd volgens de FDA-eisen gevraagd wordt. BKM Linings bv heeft diverse rubberbekledingen die aan dit soort specifieke eisen tegemoet komen.

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
offerte

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Designpro.nl | Z-IM.nl | Begrippenlijst | Privacyverklaring | Cookieverklaring