social

+31(0)183-504909

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
slidersmal
Slidetekst

BKM Linings bv, expert in rubber bekledingen​.

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Wielen bekleden of herbekleden

Wielbekleding

BKM Linings verzorgd het bekleden of herbekleden van wielen met een slijtvaste rubber, die indien gewenst gebolleerd kunnen worden of voorzien worden van een profiel. De wielkernen van staal, rvs en aluminium kunnen bekleed worden met een rubberlaag, maar tevens kunnen wij uw wielkernen laten voorzien van een laag zeer

Slijtvaste PU (polyurethaan). Afhankelijk van het gebruik van het wiel, bepalen wij de te gebruiken rubberkwaliteit voor optimale resultaten. Daarnaast kunnen wij de wielen ook voorzien van non-marking rubber om strepen op de werkvloer te voorkomen. Het herbekleden bespaard een nieuwe wielkern en is in de meeste gevallen dan ook mogelijk.

Bij het maken van de juiste keuze rubber zijn een aantal factoren van belang, namelijk:

  • De belasting van de wielen
  • De gewenste grip
  • Soort slijtage
  • Omgeving en werktemperatuur

Wij maken deze wielbekleding voor klanten uit diverse industrieën. U kunt hierbij denken aan de grafische industrie, houtindustrie, voedingsmiddelenindustrie, Offshore industrie etc.

Persvulcanisatie

Bij BKM Linings vulcaniseren wij de berubberde wielkernen bij voorkeur middels compression moulding. Op deze wijze wordt het rubber onder hoge druk gebracht en gevulkaniseerd op een temperatuur van circa 150 graden Celsius. Door de hoge compressie worden alle luchtinsluitingen uit het rubber verdreven en zo ontstaat er een sterke en homogene rubberlaag met een onverbrekelijke hechting op de wielkernen. BKM Linings biedt diverse mogelijkheden voor het berubberen van wielkernen. Wij kunnen dan ook bijna alle soorten en maten wielen herbekleden. Denk hierbij aan wielen voor schrobmachines, stapelaars, heftrucks, bootliften, lintzagen, vandiktebanken, meeneemwielen, loopwielen etc.

Over BKM Linings

Wij zijn continue bezig met het ontwikkelen van ons rubber om nog betere kwaliteit te kunnen leveren. Ons doel is dan ook om de doorlooptijden te verkorten en het eindproduct uiteindelijk een nog hogere kwaliteit te kunnen geven.

Ervaart u productie- of kwaliteitsproblemen omdat uw rubberen wielen niet naar wens functioneren? BKM Linings zoekt graag naar de juiste oplossing voor u!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor al uw vragen!

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Laat uw reactie achter
offerte

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Designpro.nl | Z-IM.nl | Begrippenlijst | Privacyverklaring | Cookieverklaring