social

+31(0)183-504909

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
slidersmal
Slidetekst

BKM Linings bv, expert in rubber bekledingen​.

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Rubber walsbekleding

Rubber walsbekleding

BKM Linings is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige rubber walsbekleding. Wij bekleden en herbekleden walsen, hierbij heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan rubberkwaliteiten. Vrijwel voor iedere toepassing hebben wij een passende rubbervariant. 

Op onze machines kunnen wij rubber walsen cilindrisch slijpen, bolleren en voorzien van een profiel. Ook kunnen wij indien gewenst de levering van de metalen kernen en assen op ons nemen. En tenslotte kunnen wij de berubberde walsen bij u laten afleveren, en zo nodig de gewenste verpakking verzorgen voor het transport.

Rubber walsbekleding voor de industrie

BKM Linings verzorgd rubber walsbekledingen voor een brede en gevarieerde groep industrieën en bedrijven waarbij in de productiemachines en transportbanen de rubber walsen worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan de: grafische industrie, houtindustrie, textiel industrie en machinebouw.

De eigenschappen van de rubber walsbekleding

Een rubber walsbekleding heeft bij normaal gebruik een lange levensduur, daarom hoeft slijtage niet de enige reden te zijn waarom een rubberlaag vervangen moet worden. De toepassing van een rubberwals kan in de tijd ook veranderen waardoor de kwaliteit, de eigenschappen en de specificaties van het rubber achteruitgaan.

De kwaliteiten en specificaties van het rubber

Afhankelijk van de toepassing van de walsen kan de rubberkwaliteit aangepast worden. U kunt hierbij denken aan de hardheid, slijtvastheid en bestendigheid tegen bijvoorbeeld oliën en lijmsoorten. Bij BKM Linings zijn wij continue bezig met het doorontwikkelen van onze rubber compounds om nog betere eigenschappen te krijgen zodat het eindproduct nog beter wordt.

De mogelijkheden van BKM Linings

Heeft u last van productieproblemen omdat uw rubber wals aan het slijten is of uitvalt? Of veroorzaakt de rubber wals kwaliteitsproblemen bij uw eindproduct? Dan zoekt BKM Linings graag naar een passende oplossing voor u!

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Laat uw reactie achter
offerte

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Designpro.nl | Z-IM.nl | Begrippenlijst | Privacyverklaring | Cookieverklaring