social

+31(0)183-504909

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
slidersmal
Slidetekst

BKM Linings bv, expert in rubber bekledingen​.

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Rubber lining

Rubber Lining

Rubberlining is een bekledingsmethode die wordt gebruikt om meerdere soorten systemen te kunnen beschermen. Door corrosie bestendige en slijtvaste rubber aan de binnen- of buitenkant van leidingen en tanks aan te brengen. Het bekleden wordt handmatig uitgevoerd door ons ervaren personeel om zo een duurzaam eindproduct te verkrijgen.

Het te bekleden object, procescondities en omgevingsfactoren zijn bij iedere klant verschillend. Het selecteren van het geschikte materiaal is dan ook een cruciale procedure, die wij met onze kennis en ervaring bieden om aan de specificaties te voldoen.

Voor iedere toepassing waarvoor u een rubberbekleding nodig heeft kunnen wij een passend voorstel doen. Of het nu gaat om het dempen van geluid en trillingen, beschermen tegen mechanische slijtage. De rubber bekledingen zijn verkrijgbaar in vele kwaliteiten. U kunt hierbij denken aan rubberbekleding op basis van Natuurrubber of synthetische rubber zoals neopreen, eboniet, butyl, epdm.

Rubber is in veel gevallen een uitstekende toepassing. Bijvoorbeeld voor procesvaten, opslagtanks, filtertanks, centrifuges, roerders, ventilatoren, pijpleidingen, trechters, cyclonen, pompen, vijzels en nog veel meer!

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Laat uw reactie achter
offerte

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Designpro.nl | Z-IM.nl | Begrippenlijst | Privacyverklaring | Cookieverklaring