social

+31(0)183-504909

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
slidersmal
Slidetekst

BKM Linings bv, expert in rubber bekledingen​.

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Rollen herbekleden

Rollen herbekleden door BKM Linings

Niet alleen nieuwe rollen maar ook gebruikte rollen kunnen door BKM Linings worden voorzien van een nieuwe rubberlaag. Allereerst wordt het oude rubber van de rol verwijderd. Daarna wordt het staal schoon gestraald en wordt er een nieuwe ongevulkaniseerde rubberlaag aangebracht. Deze rubberlaag wordt vervolgens in een autoclaaf onder druk en temperatuur gevulkaniseerd. Op deze manier worden de kosten van de aanschaf van een geheel nieuwe rol bespaard voor u!

Rolbekleding zorgt ervoor dat er de juiste grip is tussen de aandrijftrommel en de transportband. Op rollen wordt een rubber laag aangebracht om ervoor te zorgen dat  slippen en onnodige slijtage aan de rol en de band wordt voorkomen. De bekleding biedt een bescherming aan de rol waardoor de levensduur van zowel de trommel als de band verlengd wordt. Vaak wordt er dan gekozen voor rubberen bekleding, een duurzame bekleding die een optimale wrijvingsweerstand biedt.

Bijna alle rollen kunnen worden voorzien een van nieuwe rubber laag voor diverse industrieën en toepassingen. Denk hierbij aan landbouw (axiaalrollen, loofrollen, pelrollen), rollen voor transportbanden (meelooprollen, trekrollen, keerrollen), machinebouw, offshore, etc. Na vulkanisatie kan er eventueel nog een profiel of bollering worden aangebracht.

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Laat uw reactie achter
offerte

BKM LININGS B.V.  logo
BKM LININGS B.V.
Designpro.nl | Z-IM.nl | Begrippenlijst | Privacyverklaring | Cookieverklaring